Getuigenissen

Wil je zelf jouw getuigenis delen? Stuur deze dan door via het contact formulier en ik voeg deze hier toe.


Ik heb een jaar geleden contact opgenomen met Barbara. Terugkijkend was het een van de beste dingen die me had kunnen overkomen! Ik bevond me toen in een zeer moeilijke levenssituatie en zag geen uitweg uit die toestand. Barbara's hele wezen is positief, haar stem had al een kalmerend effect op mij. Ze heeft een fantastisch vermogen om mijn problemen te voelen en mijn onuitgesproken gedachten te vertellen. Ze kijkt objectief naar de hele persoon, van buitenaf, en benadert mij met volledige acceptatie. Haar pure onvoorwaardelijke liefde, haar positieve energie vervult me elke keer weer. We praten vaak en vaak krijg ik antwoorden, begeleiding en hulp voor mijn onbeantwoorde vragen. Ze is een groot geschenk in mijn leven. Ik wou dat er veel meer van zulke onbaatzuchtige mensen waren voor wie het geluk van de ander belangrijk is. Ik beveel Barbara van harte aan bij iedereen die hulp nodig heeft omdat zijn leven om wat voor reden dan ook vastloopt! Met haar hulp vindt u DE BESTE oplossing voor uw probleem!

Tunde (sessie 8)

Barbara is een genezer, intuïtieve channeling-coach en priesteres die vrouwen kan helpen om hun zelfrespect, zelfvertrouwen en goddelijk vrouwelijk principe in balans te brengen. Ik liet veel door het lichaam opgeslagen trauma en schaamte los in mijn lichaam en geest, wat een geweldig resultaat had voor mijn dagelijks leven en bedrijf. Ik beveel ten zeerste aan om met Barbara samen te werken!

Miriam (sessie 1)

Barbara heeft me geholpen met een persoonlijk probleem op een manier die totaal anders was dan andere professionals waar ik heen ging. Ze voelde en begreep meteen het probleem en kon een kader schetsen zodat ik mijn bewust werd van mij situatie en deze accepteren. Haar stem is zo liefdevol en haar woorden komen uit haar hart en niet uit het denkende hoofd, wat een enorm verschil maakt. Ze kan heel snel het probleem signaleren, oplossingen aandragen en advies geven. Barbara is erg empathisch en dringt zo tot de kern van het probleem door zodat ik direct een enorme opluchting en acceptatie voelde. Mijn lichaam voelde daarna zoveel lichter aan. De dag erna ervaarde ik al een verandering. Ik raad Barbara echt aan.

Maxine (sessie 1)

Hey Jake,

Bedankt voor de sessie vorige week. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou, je straalt een bepaalde rust en sereniteit uit. Ik voel nog steeds de levensenergie stromen en dat is lange tijd geleden dat ik die voelde stromen. Je hebt hem weer tot leven gewekt en dat voelt enorm goed. Mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen in mijn laatste relatie  en daar heb je mij mee geholpen om die seksuele blokkades die dat had opgeworpen, te doorbreken. Ik kom zeker terug.

Warme groetjes Ilse

Ilse (sessie 1)

Ik leerde Christophe drie jaar geleden kennen als een heel vriendelijk en rustig persoon, iemand waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Iemand die je aanvoelt als de beste en je de tantramassage geeft zoals het hoort. Liefdevol, warm en met heel veel respect.

Toen ik een tijdje terug besliste om me zelf te gaan verdiepen in de tantramassages dacht ik dan ook onmiddellijk aan hem. Ik wilde mensen zo graag kunnen bieden wat ik ervaarde tijdens mijn massages bij Christophe. In alle rust, met het nodige geduld, geruststellende woorden en een persoonlijke aanpak leerde hij me de kneepjes van het vak.
Ik heb aan mijn opleiding bij hem enkel mooie herinneringen, en ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om toch telkens 100 km zijn richting uit te rijden om samen aan de slag te gaan!

Sylvia (sessie 3)

Na lang twijfelen en op aanraden van mijn huidige en toenmalige begeleiding heb ik besloten om, met een bang hartje, met Christophe contact op te nemen. Als gevolg van een negatieve ervaring leven mijn hoofd en lichaam continu van elkaar gescheiden, maar tegelijk ook heel sterk verbonden, in een continu conflict met elkaar. Als het denkmolentje even stil staat, neemt mijn lichaam het weer over en herinnert me eraan dat ik alert dien te blijven, waardoor ik zelden tot rust kan komen. 

Waarom ik zou aanraden om zonder twijfelen contact op te nemen met Christophe? Christophe biedt de nodige rust en vertrouwen. Dit bleek mezelf al snel duidelijk toen ik de getuigenissen op de website doornam, maar ook in het echt straalt hij dit uit. Er is geen haast, geen druk en hij voelt volgens mij ieders tempo zeer goed aan. Bij Christophe kan ik terug toelaten dat er contact gemaakt wordt met mijn lichaam. Ook het gevoel van schaamte tegenover mijn lichaam neemt rustig aan af en op geen enkel moment voel ik dat ik beoordeeld word. Hoewel ik me tijdens de eerste twee sessies meer druk maakte over het verloop van de massage en het oordeel dat iemand kon hebben over mijn lichaam, voelde ik me nadien eerder ontspannen. De derde sessie voelt voor mezelf (en mijn lichaam) volledig anders. De dag nadien voel ik me heel moe, alsof ik een marathon gelopen heb zonder enige training, het voelt alsof mijn lichaam in duizend stukjes gebarsten is en nu tot rust komt. Hopelijk kan ik dat gevoel voor even bijhouden.

Bedankt om zo goed aan te voelen wat er in mij omgaat, alsook de grenzen die mijn lichaam probeert aan te geven op het moment zelf. Het lijkt waarschijnlijk overdreven maar voor mezelf is er in die korte tijd reeds een grote stap gemaakt. Mijn lichaam geeft dit misschien niet aan, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen vertrouwen dat er iemand zo dicht bij mij zou staan en dat het denkmolentje in mijn hoofd het even zou aanvaarden en toelaten. Het is juist op dat moment dat er golven van verdriet naar boven komen waardoor ik soms het gevoel krijg dat ik geen adem meer krijg, maar ik weet dat ik rustig mag/kan blijven en dat ik daar niet over beoordeel word. Het lijkt alsof Christophe juist op dat moment aanvoelt dat er emoties naar boven komen en juist weet hoe hij hier het best mee omgaat om ervoor te zorgen dat het ook draagbaar blijft waardoor ik mezelf ook veiliger voel.

Julie, 28j (sessie 3)

Net terug van een deugddoende massage bij Sylvia. Meteen bij het binnenkomen stelde ze me op mijn gemak en was alle stress verdwenen.  Wat nadien volgde was een zalige massage, waar ik nog steeds van nageniet... Voor herhaling vatbaar, een aanrader!

Jurgen, 47j (sessie 1)

De tantramassage bij Sylvia was een moment van ultieme ontspanning.  Haar gouden handen doen je even van de wereld verdwijnen.  Je kan niet anders dan volgen waar ze je lichaam aanraken.  Problemen of zorgen zijn op dat moment onbestaande.  Ontspanning is alles wat de klok slaat. Zij brengt de beste energie bij jou naar binnen waardoor je met een gelukzalig gevoel buiten stapt en uitkijkt naar de volgende afspraak.

Paul, 41j (sessie 1)

Door aanhoudende lichamelijke klachten die onverklaarbaar waren volgens de medische wereld, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven om mezelf te genezen. Ik kwam bij een chiropractor terecht die tot de vaststelling kwam dat mijn lichaam inwendig geblokkeerd was. Omwille hiervan en daarnaast  een gevoel van huidhonger, kreeg ik het idee om voor een massage te kiezen. Een vriendin zei me “Waarom geen tantra?”, en zo begon het verhaal…

Tantra, is dat wel iets voor mij? Ik durfde het woord nauwelijks googlen, laat staan een dergelijke massage ondergaan. Toch zocht ik het op en het onderwerp intrigeerde me. Ik zou dit wel eens willen proberen. Na verder googlen kwam ik op de site van Christophe terecht. Een vertrouwelijke foto van hem deed me verder lezen. Een mooie uiteenzetting van wat ik kon verwachten, gaf mij een juist gevoel. Ik nam telefonisch contact op en de afspraak was vlot gemaakt. Moest ik van gedacht veranderen, kon ik nog altijd afbellen. Hoe dichterbij het moment van de afspraak kwam, hoe meer mijn nieuwsgierigheid de bovenhand nam op mijn twijfels.

Daar stond ik dan op het afgesproken uur, paraat en met een superklein hartje. Bloedzenuwachtig en met de nodige spanning in het lichaam. De deur ging open en daar was het vertrouwde gezicht. Christophe gaf me een handdruk, wat mij al onmiddellijk een veilig gevoel gaf. We geraakten aan de praat en zijn houding straalde rust uit waardoor ik me meer en meer op mijn gemak voelde. Hij benadrukte dat ik op elk moment de sessie kon stopzetten indien het voor mij niet goed meer zou aanvoelen. Bon, ik was er klaar voor…

De ruimte was goed opgewarmd, en een wierrook stokje zorgde voor een aangename geur. De muziek raakte mij, wat een relax gevoel bij me teweeg bracht. Ik lag op de mat en voelde de hartslag in mijn buik. De laatste restjes angst verdwenen toen ik de warmte van zijn handen door de handdoek heen voelde. Elke aanraking gaf mij het gevoel dat alles in orde was en ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik vergat zelf hoe onzeker ik ben over mijn lichaam, ik voelde me hier op de juiste plaats op het juiste moment.

De massage gaf mij al snel een gevoel van geborgenheid, wat een reflectie was van het gemis hieraan in mijn kindertijd. Het voelde zo goed aan. Stap voor stap voelde ik mijn lichaam smelten. Ongelooflijk hoe een aanraking op een bepaald lichaamsdeel een uniek gevoel naar boven brengt. Een rollercoaster van emoties gaat door me heen. Dit zowel positief, zoals een gelukzalig gevoel, als ingrijpend wanneer een losgekomen emotie je een traan doet wegpinken. Ik hoef nergens verantwoording voor af te leggen, alles mag en kan hier. Wat ben ik blij, als iemand die graag de controle behoudt, dat mijn lichaam beslist heeft dit alles te kunnen toelaten en hiervan te genieten.

Toen Christophe op het einde van de sessie ‘alstublieft’ fluisterde, overviel mij een zeer dankbaar gevoel. Dit had ik nog nooit meegemaakt en overtrof zelfs elke verwachting. Mijn lichaam voelde alsof het helemaal uit elkaar en weer ineen gestoken werd. Ik had geen flauw idee hoe laat het was, maar één ding was zeker: ik kom zeker terug. Dit bleek achteraf sneller dan gepland te gebeuren, want diezelfde week stond ik er al terug voor een tweede sessie.

De dagen na een massage voel ik de boost van levensenergie altijd nog nazinderen. Ik probeer deze krachtige energieflow die ik ervaren heb, zo goed mogelijk vast te houden en deze aan te wenden in het dagelijks leven.

Ja, tantra is wel degelijk iets voor mij… Paradise is not a place, just a feeling!

I. V. uit Kortrijk (sessie 4)

Hoi Kaat

Ik voel me echt wel veel energieker en levenslustiger door jouw massage. Ook heb ik geen nekpijn meer sindsdien, heel blij mee. Ik kom zeker nog eens terug als dat mag.

Dankjewel alvast

Bill (sessie 1)

Dag Kaat,

Zoals beloofd wil ik nog eens laten horen hoe ik het na 2,5 maanden stel.
Wat ben ik blij dat ik naar aanleiding van de getuigenissen op de site een afspraak heb gemaakt voor hypnotantra bij jou.
Wij hebben wel een eindje moeten rijden vanuit Belgie, maar het was echt de moeite waard.
Door een dubbele hernia in de nek, had ik veel pijn in schouder, arm en continu tintelingen over de arm.
Ik wou ook stoppen met roken.
Op deze 2 dingen heb jij gewerkt.
Wel ik kan u zeggen dat de pijn in schouder en arm sedert jouw behandeling geen probleem meer zijn.
Nu, na 2,5 maanden heb ik nog altijd geen zin in sigaretten. (nog altijd rookvrij 🙌)
Nogmaals duizend keer BEDANKT !!!
Bij de minste problemen overweeg ik bij jou terug te keren 👍.
Ik gebruik nog dagelijks de balance oil. (Moet wel zeggen dat mijn maag daar beetje gevoelig voor is, maar lukt nog voorlopig.)

Marja (sessie 1)

 Tjah Kaat,

Wie had dat nou ooit kunnen bedenken?
Na een lange zoektocht kwam ik Kaat op internet tegen en haar verhaal en de foto die heel veel warmte uitstraalde deed mij overstag gaan en heb ik het uiteindelijk aangedurfd om haar te contacten om een afspraak te maken.  Ik was al enige tijd enigszins gedesoriënteerd door de 2 turbulente jaren die ik had meegemaakt en ik kwam hyper, onder enorme stress en een gigantische onrust in mijn geest en lijf op mijn eerste afspraak op 23 maart 2021 aan bij Kaat. Oprecht hoorde ze mijn verhaal aan en ik besloot na dit warme gesprek om vol voor tantra te gaan. Ik had bleek achteraf best wel moeite om mij eraan over te geven door de onrust en het verdriet dat nog in mij zat. Zij voelde met name dat verdriet feilloos aan en begeleide mij tijdens de eerste sessie door mijn blokkades heen waardoor ik mij bijna helemaal kon overgeven. Ik voelde dat ik nog een "lange" weg had te gaan, maar de eerste tantrasessie was hoopgevend en ik maakte gelijk een 2e afspraak voor 14 april 2021. In die 2e sessie kon ik mij mede door de liefdevolle behandeling en magische handen van Kaat TOTAAL overgeven en dat was een openbaring voor mij. Want het voelde hemels, nee kosmisch! De volgende afspraak liet niet lang op zich wachten en de 3e sessie vond op 6 mei 2021 plaats en daarin ontpopte Kaat zich niet alleen als dé professionele tantramasseuse maar ook als een deskundige op het gebied van voeding en het psychische mentale vlak. Zij was/is te mooi om waar te zijn, maar ik spreek uit ervaring want ze heeft mij in nog geen 3 maanden tijd op de rails gekregen! Daarom is ze voor mij dan ook meer dan een tantramasseuse en is ze inmiddels mijn life-coach die niet meer uit mijn leven is weg te denken. Los van dat ze je naar ongekende hoogtes kan brengen, kan ze je ook aards vanuit de basale behoeften die ieder mens heeft, van professioneel advies dienen op de eerder genoemde vlakken waardoor je weer totaal in balans kunt komen en een stevige fundering legt voor een positieve kijk op de toekomst en een liefdevol leven vol vreugde.

Een diepe buiging en een meer dan warme dank straight from the heart aan jou Kaat omdat je mijn kompas hebt hersteld!

Groetjes,
Esmeralda 

Esmeralda (sessie 1)

We hebben een heerlijk weekend gehad, zeker ook dank zij jou.
Hans en ik vonden de ervaring ECHT leuk en fantastisch 👍💪.
Hans was helemaal happy en ik was vooral happy, omdat ik op zaterdag en vandaag ook nog, rustig ben, ontspannen en nog steeds geen zin heb in sigaretten.
NOGMAALS… BEDANKT.
Amai, zelfs mijn schouder, nek en arm zijn vele vele beter. Ik voel voorlopig bijna niets meer.
Dus dankjewel namens ons, we zijn echt heel happy

Marja

Marja (sessie 1)

Ik wil  je laten weten dat jouw sessie vorige maandag veel meer oplevert dan louter een vergrotend orgastisch potentieel waar ik jou volgende woensdag zeker feedback over geef......... namelijk: voel me emotioneel sterker en minder kwetsbaar, kan objectiever kijken naar wat vroeger heel hard binnenkwam, voel een afzwakken van de negatieve kanten van mijn hoogsensitief zijn... ben hier OH ZO blij mee...is voor mij zelfs veel belangrijker dan dat orgastisch potentieel. Ik wens jou heel graag een heel fijn weekend toe!

Liefs en een grote knuf, An

An (sessie 1)

Vanaf het eerste moment dat ik bij je binnenkwam was er een gevoel van openheid en warmte die me enorm aansprak. Ik herinner me vaak het eerste gesprek bij tantra als verkennend maar bij jou was dat net of ik je al jaren kende. Je voelt dan ook dat er al een soort band is zonder dat je elkaar kent die moeilijk te beschrijven is, je voelt dat of je voelt het niet.

Wat ik heel bijzonder vind aan haar massages is dat ze de liefdevolle manier van masseren tot kunst heeft verheven. Ik ga al 12 jaar naar diverse tantra masseuses en niemand is te vergelijken met Kaat, ze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ik weet dat dit een persoonlijk gevoel en ervaring is en dat kan voor een ander heel anders zijn maar als je sensitief bent ingesteld is het een fantastische ervaring en kan het nooit te lang duren. Kaat, bedankt voor de mooie momenten die we al hebben beleeft en ik hoop je nog vaak te bezoeken.

Namasté,
Henk

Henk (sessie 1)

goede morgend Kaat,

ik wou je nog eens bedanken voor de zeer inspirerende sessie van gisteren; heeft me zoveel deugd gedaan;
had daarna nog een super fijne wandeling in het zonnetje en heb zelfs goed geslapen en dat was een lange tijd geleden

om met een gemeend compliment af te sluiten; ik vind je een super warm persoon, die met zoveel overgave en passie haar job fantastisch beoefend.

tot binnenkort

lieve groeten

Wim (sessie 1)

Ik was al een tijdje flink gestrest en ook toen ik binnenkwam bij jou en vond het best spannend. Want ik kende tantra nog niet.

Ik kamp al jaren met allerlei issues en heb veel therapie gevolgd in mijn leven vanwege mijn verslavingen waaronder seksverslaving. Daarom wilde ik iets heel anders proberen, omdat ik dat praten onderhand wel gehad heb. Dus kwam ik bij tantra uit. Ik heb me er al een tijdje in verdiept voordat ik een afspraak durfde maken, dat was een hele stap. Toen ik jouw verhaal las wist ik dat ik bij jou moest zijn. En ik ben blij dat ik de stap gezet heb.

Ik vond het een heel bijzondere ervaring die ik in een veilige omgeving en met veel warmte en liefde vanuit jou Kaat heb mogen ervaren. Ik sta er versteld van hoe snel ik me op mijn gemak voelde bij jou. Jouw handen stralen zoveel warmte uit, echt niet normaal. Dit was voor mij iets heel nieuws en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik voelde me soms erg emotioneel worden en er kwam veel oud verdriet, schaamte en schuld los en jij hebt me daarin perfect ondersteund zodat ik het aanging. Ik heb mijn oude patronen losgelaten en heb van jou tips en tools hoe ik ze kan herkennen en er in de toekomst anders mee om kan gaan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan die vastloopt in zijn leven.

Zeer veel dank

Leo (sessie 1)

Ik wil je laten weten dat ik flabbergasted was. Ik heb al vele mooie tantrasessies bij verschillende tantrika’s mogen ervaren, maar deze bij jou Kaat sloeg werkelijk alles.

Het was alsof ik zweefde. Je handen zijn magisch en je hebt zo’n fijne en warme energie, echt heel erg fijn om te mogen ervaren. Je voelt gewoon de liefde en oprechtheid waarmee je werkt.

Je vroeg mij de intake hoe ik me nadien wilde voelen en ik zei meteen: Ik wil een wauw gevoel ervaren. Je reageerde gekscherend: ‘ Je legt de lat lekker hoog he Marijn’. En binnen 5 minuten dat ik op de mat lag, riep ik al: Wauw. Want dat was het echt.

Ik voel me dagen later nog steeds relaxt en het voelt alsof ik de hele wereld aankan, zoveel energie heb ik.

Dankjewel voor deze geweldige sessie. Ik weet zeker dat ik snel terugkom want het voelde hemels.

Marijn (sessie 1)

Ik was reeds eerder vertrouwd met energetische massage.
Kwam dan in mijn zoektocht naar massages online bij tantramassage uit.
Dacht dat dat niks voor mij was en dacht altijd dat dat seksuele bedoelingen had.
Maar door het lezen van de site en dan vooral de getuigenissen, moest ik mijn mening veranderen. En werd ik ook nieuwsgierig. Vermits ik net dit jaar voelde dat het hele gedoe van negatieve ervaringen uit kindertijd en relaties mocht aangepakt worden en zich ook aandiende.
Ik begrijp nog niet dat ik het aandurfde maar ben gewoon gegaan.

Ik vond het best eng om in het gesprek vooraf dingen te vertellen die ik nooit eerder iemand vertelde. En ik voelde toen al verdriet opkomen.
Dat heb ik ingeslikt maar van bij het begin vd massage kwamen de tranen er toch uit.
Ik was gerustgesteld door de rust en de veiligheid die Christophe gaf.
En het was net dat liefdevolle aangeraakt worden in respect en veiligheid dat al het verdriet eruit haalde.
Ik ben ergens teruggecatapulteerd naar mn kindertijd, het jarenlange gemis aan aanraking en contact kwam en komt er nog steeds uit.
Het voelt totnogtoe als een innerlijke kindheling vooral voor mij.
Een badje van liefdevolle koestering.
Even gewoon zijn en voelen wat dat met me doet.
Ik ervaar het als een cocon van liefdevolle omhulling waarin ik even mag schuilen, mag zijn met alles wat er is.

Het helpt mij enorm om terug te zakken in mijn lijf en sterker verbinding met mezelf te krijgen.

Ik merkte dat ik de weken erna in situaties terecht kwam die dat gemis aan aanraking nog eens triggerden. Ik zag een vader die zijn dochter op schoot vasthield. 
Het viel mij meer op en nog steeds hoe mensen contact maken met mekaar.
Ik heb mijn kinderbed waarin ik nog steeds sliep eindelijk buitengegooid en precies het groot bed gevonden wat ik allanger zocht.

Kortom, het werkt nog door na de massages zelf.
Voor herhaling vatbaar.
🙂

A.V. (sessie 2)

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne eerste sessie. Bijzondere, liefdevolle ervaring en een hele fijne energie. Die voel ik letterlijk nog steeds door mijn lichaam stromen ook. 

Blij dat ik toch naar binnen ben gegaan want zoals je weet twijfelde ik enorm omdat ik het erg spannend vond! Maar je hebt me echt op mijn gemak gesteld en ik heb ervaren dat ik in jouw veilige setting vele blokkades mocht opruimen. Ga me er nog meer in verdiepen en zal waarschijnlijk nog weleens bij je langskomen hoor Kaat.

Groet Michael

Michael (sessie 1)

Het verhaal dat jij deelde Kaat op de website over je pad en de aanpak die daaruit voortvloeide trok meteen mijn aandacht.

Reeds tijdens het eerste verkennende telefonische contact wist ik dat ik aan het goede adres was. Er was een instant klik tussen ons, die zich alleen maar verder verdiept heeft tijdens de hypno-tantra sessie zelf.

De warmte die je uitstraalt brengt een gevoel van veiligheid. Je geeft zich ook met hart en ziel waardoor ik een enorme verbinding met je voelde en mijn proces van overgave moeiteloos op gang kwam.

Je hebt er vanuit al je competenties voor gezorgd dat ik op het einde van de sessie op wolkjes buiten gelopen ben. Mijn fysieke klachten waren weggesmolten maar bovenal voelde ik me vrij en sterk. Ik kon het begin van een verschuiving in mezelf ervaren.

Ik ben deze mooie, warme dame met passie voor wat ze doet - want dat ben je en doe je super Kaat - enorm dankbaar. 

Kathleen, 53j uit Boom (sessie 1)

Ik vond de sessie echt heel bijzonder. Ik was best gespannen omdat het mijn eerste keer was dat ik iets met tantra ging doen. Ik had er veel over gelezen en toen ik deze website vond, wist ik meteen dat ik bij jou moest zijn. Het voelde meteen al goed, toen ik binnenkwam en ik ontspande meteen toen je me op mijn gemak wat vragen stelde en me duidelijk maakte dat veiligheid het allerbelangrijkste is en dat je nooit over mijn grenzen zou heen gaan.

Ik had al langere tijd last van een burn-out en daar wilde ik vanaf. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over het effect. De vele sessies met mijn psycholoog hebben niet zo’n impact gehad dan 1 sessie met jou. Je hebt blokkades in mijn bekkengebied los gemaakt waardoor ik me na afloop zoveel vrijer voelde, echt heerlijk om te ervaren. Heel mijn lichaam tintelde, het begon bij mijn handen, daarna mijn voeten en op een gegeven voelde ik de energie door mijn hele lichaam heen stromen. Echt mooi om te ervaren hoe die levensenergie geblokkeerd zat en nu weer gewoon kon stromen. Het is nu ruim een week geleden en ik voel me nog steeds heel energiek. Dankjewel voor deze mooie sessie.

Zonnige groetjes 

Leen, 29j uit Antwerpen (sessie 1)

Wat een geweldige ervaring was dat bij jou dinsdag Kaat, mijn dank daarvoor is enorm groot. Want ik liep al enige tijd rond met stress en dat werd steeds meer en ik kon het niet ‘stop’ zetten.
Het rare is dat ik ineens veel meer energie heb en minder moe ben na de tantrahypno, ik ben nog positiever ingesteld; ik vind het waanzin.
Het kwam wel van heel diep denk ik he dinsdag.
Ik hou er alleszins een super gevoel aan over; ook aan de manier waarop jij het uitgevoerd hebt, super intens en persoonlijk.
Ik kom zeker terug naar je, was een feest om mee te maken.

W. uit Antwerpen (sessie 1)

Ik kwam terecht op je website omdat ik zocht naar een snelle oplossing voor mijn burn-out waar ik al een tijdje in zat. 20 behandelingen bij mijn psycholoog hebben me niet zoveel gebracht en ik zocht naar een andere manier. Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht gekomen ben Kaat. Ik had al vaker gedacht aan hypnose maar omdat ik iemand ben die niet zo makkelijk de controle overgeeft aan een ander, vond ik dat toch eng. Maar massage vind ik heerlijk dus ik dacht: deze combinatie van massage en hypnose is de perfecte oplossing voor me. Dankjewel voor deze transformatie, het heeft me zoveel stappen verder gebracht op weg naar herstel. Ik ga volgende maand weer aan het werk, dus daar ben ik blij mee.

Bianca (sessie 1)

Vera is een mooie, sympathieke dame die weet waar ze mee bezig is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft je lichaam de aandacht die het verdient. Ik heb zelf al heel wat ervaring in verschillende soorten massage en tantra is daar één van. Vergelijken is altijd moeilijk, maar bij Vera voel ik toch een verbinding die ik toch al een tijdje kwijt was. Uren later genoot ik nog na van de warme en liefdevolle aanrakingen. Dit had ik echt wel nodig. Bedankt voor de liefdevolle massage en je ziet me zeker nog terug.

L.V. (sessie 1)

Ik wilde even laten weten dat ik de sessie ook als heel fijn ervaren heb. Dat verdriet en onrustig gevoel van wat er met mijn oom en opa is gebeurd is nu rustig. Altijd begin ik op het liedje ‘you never walk alone’ te huilen en kan ik het niet luisteren en nu kwam ie vandaag op en ik hoefde niet te huilen niet echt veel verdriet je mist ze wel maar het doet eigenlijk geen zeer en dat is niet het meeste waarvoor ik kwam maar wel heel fijn dat jk dit heb kunnen loslaten en dat komt denk ik ook door dat ik weet dat hun nu verder kunnen daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik voel me steeds beter en ik heb meer energie. Nou ben ik benieuwd hoe ik op seksueel gebied het pad ga bewandelen met mijn vriend, ik ben heel benieuwd.

Melanie, 35j uit Terneuzen (sessie 1)

Ik kwam je naam tegen op de website en zag je foto en had meteen een goed gevoel bij jou. Toen ik in je praktijk werd verwelkomd voelde ik me meteen op mijn gemak. Je stelde me gerust door te zeggen dat ik volledig mag bepalen wat ik wel en niet wil. En meteen aan mag geven als iets niet fijn voelt. Dat was helemaal niet nodig, want je voelde feilloos aan wat ik nodig had en waar mijn grenzen lagen. Ik kon merken dat je dat op gevoel deed want je vroeg ook of ik bepaalde dingen voelde en dat was ook zo. Dat bevestigde mijn vertrouwen in jou. Je hebt mijn zelfvertrouwen vergroot en mijn stress weggenomen en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn.
Bedankt Kaat voor je hulp, je bent een zeer goede masseuse.

Michiel (sessie 1)

Dank je Danie, wat een geweldige therapeut ben je. Je Tantra-werk is vol spirit.
Nooit heb ik zoveel oprechte tederheid in lichaamswerk gevoeld als vandaag. Je hebt me vandaag geholpen om wat oude emotionele stenen te smelten.
Sterk aanbevolen ! Ik kijk uit naar mijn volgende sessie met jou.

Ricardo uit Rotterdam (sessie 1)

Er wordt gezegd dat de mate waarin je een massage kan ontvangen, vooral afhangt van hoe ontvankelijk of open je bent als ontvanger. Bij Vera had ik voor de eerste keer het gevoel dat de 'massage skills’ het verschil kunnen maken. Bij Vera voelde ik het diepere talent van masseren. Tijdens de massage van Vera voelde ik me echt gezien. Ik voelde me uitermate veilig, geborgen en verzorgd. Dat deed me zakken, zodat ik mezelf kon zijn en tegelijk kon laten zien wat er zich bij me vanbinnen afspeelde. Dank je wel, Vera, voor jouw gouden handen die me steeds het gevoel gaven echt en gewoon mezelf te mogen zijn.

Gert (sessie 1)

Dank je wel Christophe, uw massages raken mij steeds weer opnieuw, tijdens de massages voel ik mij als het ware gedragen, veilig en geborgen, er wordt voor mij gezorgd en ik laat het toe, ik omarm het compleet ❤

Dank je wel om mij terug in contact te brengen met mijn vrouwelijkheid. Met de massages toon je mij de weg en laat je mij voelen dat het gewoon in mij zit. Ik had het alleen zo diep verstopt dat ik er zelf niet meer bijraakte... Mijn bekken en yoni zijn aan het ontwaken, alles word precies gevoeliger, steeds meer en meer, ook tijdens het vrijen... Ik blijf langer in die orgastische staat hangen. Gisteren was gewoon overweldigend, ik voelde de zinderingen door heel mijn lijf gaan en ik werd er echt ontroerd door, zo mooi... Ik had mezelf toestemming gegeven om er volledig te zijn en te voelen! Dank je wel om mij telkens een stukje dichter bij mezelf te brengen 🙏

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 12)

Danie is een gepassioneerde man. Hij neemt de tijd om samen met jou te bespreken wat er gaat gebeuren. Waar je vast zit.
Wat jij voelt.
Daarna gaat hij aan het werk. Hij draagt veel kennis en dit merk je tijdens de massage! Drukpunten worden aangepakt, zodat vastgeroeste energie terug kan stromen.
Dit in combinatie met fijne muziek en geuren. In zijn rustgevende praktijk maakte hij, mijn massage zeer ontspannend en effectief!
Een aanrader!

Sarah (sessie 1)

Nogmaals ontzettend bedankt voor een fantastische behandeling, je liefde en toewijding!
Het voelt zeer bevrijdend en juist aan!
Bedankt om mij dit gevoel opnieuw te geven!!!!
Zeker tot later.

Tania (sessie 2)

Na in contact te komen met energetische massages, raakte ik in de ban van de video's die ik daarover terug kon vinden. Mijn nieuwsgierigheid was groot, maar de angst om bij iemand terecht te komen die niet professioneel was, speelde mij wel parten... Na heel wat research te hebben gedaan online, zei mijn gevoel en verstand dat het bij Christophe veilig was. Ik had mezelf voorgenomen dat als er ook maar iets niet goed voelde, dat ik zou recht staan en vertrekken.

Ik reed met een dubbel gevoel naar hem toe, maar toen ik binnenkwam, voelde ik mij meteen op mijn gemak. Christophe antwoordde op al mijn vragen en creëerde de nodige veiligheid.

Ongelooflijk wat zo'n massage teweeg kan brengen! Nooit gedacht dat mijn lichaam zo ging reageren en ik die energie zo door mijn lichaam zou voelen. Nooit gedacht dat pijnen uit het verleden naar boven gingen komen en die blokkades zo liefdevol behandeld gingen worden. Christophe bleef tijdens de volledige massage en erna heel professioneel. Op geen enkel moment heb ik mij niet veilig gevoeld. Bedankt voor de veiligheid Christophe, bedankt om mij het gevoel te geven dat ik mag zijn wie ik ben, bedankt voor de healing, bedankt voor de zalige ervaring.

Ondertussen heb ik twee maal de tantrayonimassage mogen ontvangen en Ik kijk er enorm naar uit te zien wat het verder zal teweeg brengen na meerdere sessies. 

Als je twijfelt en je leest deze reviews één voor één door (zoals ik heb gedaan) kan ik jou echt met een gerust hart zeggen: ga er gewoon voor, er staat jou een fantastische ervaring te wachten.

S. (sessie 2)

Ik ken dearmoring als een van de diepste en snelste manieren om te genezen. Overal ter wereld zoek ik als Digital Nomad een healer / lichaamsdeskundige die intuïtief de oorzaak van de ziekte die ik ervaar kan achterhalen. Danie is een van die buitengewoon begaafde mensen die volgens mij mijn lichaam intuïtief kunnen genezen door vastzittende fascia, spieren of emotionele knopen weg te masseren. Na de sessie van vandaag, nadat ik na 5 dagen pijn door een zware hersenschudding en daarna een val op mijn rug, begon mijn buik meteen te stromen, mijn zenuwstelsel kalmeerde en voelde ik me wekenlang ontspannen. Voor het eerst kwamen er enkele knopen los die verband hielden met sportblessures waar ik> 10 jaar geleden in zat (kniefracturen), waardoor ik een geweldig en veilig gevoel kreeg dat ... mijn lichaam (en geest) alleen maar jonger zal worden ☺️Danie is een geweldige luisteraar en ruimtehouder en ik voel me super gehoord en gezien. Bedankt!!

Griet (sessie 1)

Bedankt voor de deugddoende massage gisteren.

Na de massage voelde ik mij gisteren volledig in balans, loom, zorgeloos. Ook vandaag voel ik mij anders, de onrust is weg. Ik hoop dat ik dit gevoel kan vasthouden. Het was niet mijn 1ste ervaring met tantra.  Jouw massage was professioneel, de essentie van wat volgens mij tantra inhoudt. Ik zou je massage aanraden aan iedereen die er voor open staat. Tevreden dat ik bij jou ben gekomen. Het was de rit meer dan waard en ik kom zeker nog terug.

Ann (sessie 1)

Ik werd getriggerd door tantrahypno, ik kende wel tantra maar had nog nooit van deze combi gehoord. Dus ik maakte een afspraak en kon na 2 weken terecht.
Ik heb al vele tantra sessies mogen ervaren bij verschillende masseuses maar niets te vergelijken met deze behandeling. De combinatie van tantra met hypnose maakt dat het erg intens en diepgaand. Ik had wat blokkades vanuit het verleden op seksueel gebied en daar heb je mij enorm mee geholpen. Alles stroomt weer nu. Waar ik eerst koud aanvoelde rondom mijn bekken, voelt het nu heerlijk warm volgens mijn vriend en kan ik er zelfs van genieten.
Dankjewel voor je fijne tantrahypno massage en de veiligheid die je me bood.

Monique (sessie 1)

Telkens ik bij Danie buiten kom, bedenk ik dat het enige ontbrekende een taxi-post is, om me naar mijn tuin te teleporteren. Zo ontspannen kom ik er telkens buiten. De massageruimte is echt mooi, de druk van zijn gouden handen is perfect èn hij heeft kennis van zaken. Hierdoor kan je echt op maat werken en hij neemt daar ook de tijd voor. Aan te raden!

Alan uit Gent (sessie 1)

Voor de eerste keer de tantra yoni massage gedaan. Ik was nogal verrast  hoe  de massage werkt maar ik heb er zeker van genoten, en zeker om te herhalen en proberen meer te ontspannen voor een nog beter resultaat.
Dankuwel! 

Renia (sessie 1)

Ik heb zojuist een paar Body De-Armouring-sessies van Danie ontvangen. Hij is gewoon briljant. Werken met intimiteit en heilige lichaamsdelen, dat is door mijn verleden niet gemakkelijk voor mij geweest. Ik ben kwetsbaar en bang door mezelf voor mij open te stellen. Maar Danie houdt me emotioneel zo mooi en moeiteloos vast, het voelt gewoon zo geweldig. Hij zorgde ervoor dat we ons zo veilig en zeker voelden, dat ik me voor mezelf kon openen en door mijn pijn in mijn lichaam kon lopen. Het voelt gewoon zo goed om emoties los te laten waar ik zo lang aan vast heb gehouden.
Elke ontvangen sessie heeft me enorm geholpen op mijn reis naar mezelf. Ik voel me meer tevreden en ik heb hoop, dat ik kan genezen, wat ik dacht dat onmogelijk was. Het zou allemaal niet mogelijk zijn zonder Danie's deskundige handen en kennis. Ervaar het gewoon zelf en ik ben er vrij zeker van dat u er geen spijt van zult krijgen ...

Kaitlin uit Glastonbury (sessie 1)

Het voelt alsof je me veel energie hebt gegeven. Ik had het gevoel dat ik soms boven me zweefde terwijl ik bij jou was.
Naast de structuur die je in de massage terugvindt, laat je je ook duidelijk leiden door je intuïtie en gevoel om specifiek in mijn echte behoeften te voorzien.

Ga in ieder geval door zoals je bezig bent, want ik heb een heerlijk en prachtig cadeau gekregen.

Virginie (sessie 1)

Gisteren kwam ik voor het eerst bij MYTH aan. Had een heel onrustige tijd en voelde me ook onrustig. Ik dacht dat ik me niet zo kunnen overleven aan de relaxerende handen van Danie. Niets is minder waar. Ik voel terug levensenergie door me heen stuwen. Zorgen zijn zoveel kleiner geworden en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik voel wie ik ben in iedere cel van mijn lichaam. Dit is een ervaring die moeilijk met woorden te beschrijven valt. Dit moet je meegemaakt hebben. Het voelt of ik terug geboren ben gisteren. Dank u Danie om die onvoorwaardelijke liefde door me heen te laten stromen en de blokkades te laten verdwijnen.

Katrien uit Antwerpen (sessie 1)

Het is moeilijk te beschrijven, maar de ervaring overtreft de verwoording in je website. De sfeer van respect en openheid, dat genoeglijke, gekruid met je passie, maken alles zo uniek. Bij elke massage groeide ik in mijn verlangens en mijn vrij-zijn. Je magische handen hebben me meegenomen op ’n nieuwe ontdekkingsreis naar mijzelf. En nu kan ik me niet voorstellen hoe ik zou zijn zonder dat heerlijke gevoel dat je telkens teweeg brengt. Maar je hebt ook die bijzondere uitstraling en je bent een liefdevol mens. Ik ben je erg dankbaar.

Lode (sessie 1)

Ik kreeg een tantra-massagesessie van Danie. Met zijn rijke ervaring in de-armouring weet hij heel goed wat hij intuïtief doet. Hij schepte zo'n veilige, subtiele en zachte ruimte. Hij duwde of dwong niet en hij bleef heel neutraal en professioneel, en werkte totaal niet naar seksuele opwinding of zelfbevrediging etc. Dit deed me onbewust zo veilig voelen (vrouwen hebben de neiging om onbewust strakker te worden wanneer ze zouden aanvoelen dat de therapeut ook zijn eigen doelen dient, dus in dit geval zou ze geen echte genezing hebben).
Ik zit vaak vast in pijnen wanneer ik een massage ontvang op mijn heilige plek. Hij bracht plezier in me nadat ik me echt veilig en ontspannen voelde. Ik maakte organisch een doorbraak en de pijnen gingen over in genezing. Het belangrijkste was dat hij het niet forceerde, hij gebruikte gewoon zijn intuïtie of volgde een hogere ingeving. Het was een heel helende ervaring voor mij, heel anders dan sessies die ik van anderen kreeg. Ik raad deze sessie ten zeerste aan aan elke vrouw die de kans krijgt om zijn geschenk te ontvangen.

Chetana (sessie 1)

Heel erg bedankt voor alweer een mooie tantra ervaring deze namiddag. Het voelde weer zo geborgen, fijn en juist! 
Je voelt perfect aan wat iemand nodig heeft. Zalig om weer even van de wereld te zijn geweest, verstand op nul en volledig in het gevoel! 😊
Ik wens je een fijne zomer.
Tot een volgend keertje!

Sylvia 🤗

Sylvia, 42j uit Gooik (sessie 4)

Op uw site komen nog heel wat woorden tekort ivm uw rust, kalmte, zachte uitleg, sensuele maar zeer respectvolle benadering, waarbij mentale en lichamelijke grenzen van gever en ontvanger afgetast en zelfs omlijnd worden in een enorm respect voor elkaars wezen (symbolischer kan niet), dit alles van de eerste seconde (gedurende het intake gesprek) en de intense 'parasympatische' massage - tot de laatste seconde (met het mooi gecommentarieerd 'terugkomen naar de wereld'). Het was een uiterst positieve en voor herhaling vatbare ervaring, die een mens een ander, 'vrijer' (in)zicht geeft rond zijn persoonlijke en wereldlijke beleving.

Paul (sessie 1)

Mijn eerste tantra-ervaring bij Christophe in 1 woord? Zà-lig! Zalig thuiskomen in mijn lichaam.
Na weken van 0,0 aanrakingen gedurende de coronacrisis was de huidhonger groot. Ik voelde dat ik nood had aan meer dan een “gewone” ontspanningsmassage. Ik had eerder al kennisgemaakt met tantramassage dus ging ik daarnaar op zoek. Ondanks de ervaring die ik had, was het toch nog spannend want het is toch steeds een stukje jezelf openstellen aan iemand die je niet kent. Zou het me lukken om los te laten en gewoon te genieten zonder dat er van mij iets verwacht werd?
Allemaal zorgen voor niets. Door Christophes warme persoonlijkheid en zachte stem voelde ik me al heel vlug op mijn gemakt. De massage werd op zo’n rustige en vloeiende manier opgebouwd dat ik me ten alle tijden veilig heb gevoeld. Iedere cm van mijn lichaam werd liefdevol en respectvol aangeraakt. Ik heb dan ook genoten van de eerste tot de laatste minuut. Volledig loslaten bleek nog steeds een “werkpuntje” te zijn maar het was tijden geleden dat ik me nog zo ontspannen gevoeld heb. Dank je wel hiervoor!

C. (sessie 1)

Na mijn bevalling had ik last van een slechte bloedsomloop richting mijn benen, pijn in de lage onderrug en spijsverteringsproblemen. Dankzij Danie's behandeling is mijn onderrugpijn weg, is er terug beter gevoel in mijn benen en werkt mijn spijsverteringsstelsel weer beter. ik sta ook terug meer ontspannen in het leven. Bodydearmoring werkt voor mij op niveau's dat zowel lichaam als geest heel erg positief en ook blijvend beïnvloed worden. Voor mij is Myth een heerlijk plaatsje waar je effe kan uitblazen van ons hectisch bestaan. Danie zelf is zeer begaan en uiterst gekwalificeerd!!!

Elke uit Balegem (sessie 1)

Ik heb héérlijk geslapen en ik geniet nog steeds na van een mooie krachtige levensenergie.
Wat ben ik zo blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en ik nu eindelijk begrijp waarom ik daar zo naar toe was aangetrokken.
Zeer blij dat ik bij jou deze eerste ervaring heb mogen meemaken, je hebt me dit gegeven wat ik nodig had en je voelde mij zo goed aan!
Door je benadering vol liefde en respect gaf je mij direct een gevoel van vertrouwen zodat ik  op een veilige manier in overgave kon gaan.
Het is een prachtig geschenk die je mij en veel andere mensen geeft, een weg die mij ook inspireert om in verder te gaan!

Tania (sessie 1)

Laatst ging ik bij Danie voor een Alchemy Of Touch behandeling. een techniek die je niet zo vaak tegenkomt maar die voor mij een echte eye-opener was. Een meer dan 2u durende behandeling waarbij Danie op zoek gaat naar triggerpoints, knooppunten, in je lichaam waarbij er een enorme druk, mentaal en fysiek van je lijf wordt gehaald, zo ervaarde ik het. Een intense behandeling waarna ik tegen het einde in een staat van ultieme relaxatie terecht kwam zoals ik deze nog niet kende. De volgende dag barstte ik van energie! Je bent bij Danie duidelijk in goede handen, een prachtige, rustgevende setting met ook aandacht voor voor- en nabehandeling. Hij weet duidelijk waar hij mee bezig is en ik breng hem snel weer een bezoek voor meer lichaamswerk. Smaakt naar meer!

Jana uit Gent (sessie 1)

Wat in 1ste instantie de bedoeling was voor mij om 1x te doen, 1x een massage bij jou om wat aan mijn zelfvertrouwen te werken is uiteindelijk een ware ontdekkingsreis geworden naar mijn ware ik! 
Na de eerste massage zei ik je direct al dat dit de 1ste x was maar zeker niet de laatste...
Ondertussen ben ik al 10x bij jou geweest en telkens ontdek ik meer, word ik sterker, zelfzekerder, vrijer en gelukkiger met mezelf  
Bij die 1ste massage heb je een vuur wakker gemaakt diep in mij en dat vuur straalt meer en meer en dieper en dieper door mij. 
Het is een vuur dat ik nooit meer kwijt wil! 
De energie die ik voel als ik bij jou ben is onbeschrijfelijk, jij laat mij op mijn eigen tempo groeien, loslaten, sterker worden, jij brengt mij naar mijn ware ik, die ware ik dat ik zo diep begraven had, weggecijferd had, verwaarloosd had... 
Nooit gedacht dat ik mezelf zo snel, zo volledig kwetsbaar en compleet naakt in mijn hele wezen, zowel lichamelijk als mentaal zou kunnen en durven laten zien aan iemand die ik niet kende, een man dan nog wel  
Maar jij bent gewoon de persoon die ik op dat moment moest tegenkomen in mijn leven !
Het klopte gewoon, jij helpt mij om mezelf graag te zien, zelfs zonder woorden laat je mij voelen waar alles om draait... 
Alles begint bij jezelf, je moet alleen de moed vinden om diep naar binnen te gaan en dat doe ik dankzij jou  
Ik heb het je al veel gezegd en ga het blijven zeggen, ik ben je zo dankbaar om wie je bent en wat je doet, je bent een waar geschenk in mijn leven, zo blij dat ik je in mijn bubbel heb toegelaten. 

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 10)

Ik heb al verschillende tantrische massages gehad. Maar meestal was het niet wat ik nodig had. Ik ben niet opzoek naar erotiek, maar naar een veilige omgeving waar ik mezelf kan ontdekken. Na een sessie van 2u en een verhelderend warm gesprek voel ik me weer helemaal Zen. Het is toch bijzonder wat het doet met een mens. Alles is weer helder en in verbinding. Zalig!

A. (sessie 1)

Ik wist niet wat ik moest verwachten na mijn eerste massage. Deze is nu al van 11 januari geleden.
Vanaf de eerste nacht heb ik mijn nachtrust, die reeds maanden een ramp was, teruggevonden. Ik wilde niet direct een review schrijven omdat ik dacht dat dit onmogelijk was dat ik na 1 massage mijn nachtrust terug vond. Maar nu zijn we bijna 3 maanden later en ik slaap nog altijd als een roosje.
Na deze woelige coronaperiode ga ik zeker nog een afspraak maken voor een tweede sessie. Een echte aanrader.

Marica, 52j uit Harelbeke (sessie 1)

De massage van Christophe was super! Gezien hij heel intuïtief en energetisch werkt heb ik dit als zeer helend ervaren.

Diepe oude emoties die in mij zaten, konden zich ontladen tijdens de massage. De veiligheid die ik hierbij heb ervaren om in alle kwetsbaarheid mezelf te kunnen zijn bij een man is bijzonder healend geweest. Niet alleen fysiek voel ik me lichter na 2 sessies, maar ook emotioneel is er een pak getransformeerd.  Ik zou het elke vrouw willen aanbevelen die op één of andere manier in de knoop ligt met haar vrouwelijkheid of problemen ervaart rond relaties.

Lesly, 40j uit Kuurne (sessie 2)

Massage was verbluffend, ik was blij verrast. Onderga en geniet ervan. Puur en therapeutisch, hoog niveau.

nn, 60j uit Kortrijk (sessie 1)

Iedere keer als ik een nieuwe tantrika opzoek heb ik steeds “iets” te overwinnen en dat was bij Gwendoline niet anders. Doch, de vriendelijke, warme ontvangst en haar innemende persoonlijkheid deed dat “iets” ogenblikkelijk verdwijnen. Blijkbaar was er op energetisch niveau ook een soort van herkenning waardoor ze perfect wist hoe ze mij liefdevol mee kon nemen in de voor mij juiste tantrische flow. Twee uur lang verbleef ik in een dimensie die mij op alle gebied heel maakte. In het verleden heb ik al meerder ervaringen gehad met Tantra, van goed tot zeer goed. Deze echter zal mij voor altijd bijblijven als een bijzonder unieke reis, geleid door een zeer ervaren gids.

F.S. (sessie 1)

Ik had er veel over gehoord en gelezen, maar nog nooit gedaan. Met schaamte en onzekerheid heb ik de stap gezet. Wauw, een hele wereld dat open gaat. Girl power ten top. Thanks!

studente (sessie 1)

Toch wel heel bijzonder hoe je na een sessie een hele andere kijk krijgt op sex en je relatie. Ik hou zoveel van mijn vrouw, maar was de weg kwijt, Nu begrijp ik haar meer en kan ik door haar ogen naar mezelf kijken. Sex en liefde is iets heel intiems en valt of staat met vertrouwen, daar had ik nooit zo naar gekeken. Het was een verhelderende sessie, bedankt.

G. (sessie 1)

Ik ben 23 jaar getrouwd geweest en nu 10 jaar gescheiden. 
Mijn dochter is nog maar enkele maanden geleden alleen gaan wonen en hoewel ik dat echt wel heel positief vind, ben ik toch meer over mezelf gaan nadenken… Ik voelde me terug helemaal vrij … en toch ook weer niet.
Ik vond de tijd rijp om uit te kijken naar een nieuwe partner en schreef me in op enkele datingsites.
Daar vul je dan een vragenlijst in en krijg je een soort analyse over jezelf. Over de meeste dingen vond ik wel dat het klopte, maar over één iets was ik heel erg verwonderd. Ik dacht van mezelf dat ik heel zelfstandig was en gerust zonder man in mijn leven kon, maar volgens die resultaten was ik, meer dan de doorsnee vrouw, op zoek naar een soort emotionele geborgenheid. 
Ik weet wel dat je die dingen met een korreltje zout moet nemen, maar toch ben ik daar onbewust  beginnen over nadenken.

Mijn scheiding was een harde dobber,  het heeft me een paar jaar tijd gekost om er terug bovenop te geraken, maar het heeft me ook de mogelijkheid gegeven om mezelf terug te vinden en mijn eigen wereld op te bouwen met mijn eigen vrienden.
Tijdens mijn huwelijk heb ik nooit steun gevonden op emotioneel vlak. Er was geen gevoel van verbondenheid  tussen mij en mijn echtgenoot en hoewel ik daar heel veel energie en moeite in heb gestoken, voelde ik me op dat vlak altijd alleen. Voor mij was dat een enorm gemis, maar je leert daarmee omgaan en ergens ben ik gestopt met daar tijd in te steken en gaf ik alle liefde aan mijn kinderen.  Hij was veeleisend en heel kritisch over mij en over de manier waarop ik mij gedroeg tussen de lakens. Hij kon daar echt wel heel gemene opmerkingen over maken en daardoor ben ik heel onzeker geworden en volledig dichtgeklapt. Ik kan de kilte tussen ons nog voelen.
Ik denk dat ik dat nu nog maar besef, hoe ongelukkig mijn huwelijk was. Ik was getrouwd met iemand die nooit zal kunnen liefhebben.

Toen ik dat artikel van één van jouw klanten las in de Libelle, voelde ik zoveel gelijkenissen met die jonge vrouw dat ik dacht dat het ook wel eens een oplossing voor mij zou kunnen zijn.
Net zoals zij kon ik dat ook niet aan mijn vrienden vertellen.
Maar dan moet je natuurlijk nog over de drempel en je helemaal bloot geven aan iemand die je niet kent en die, in mijn geval dan,  mijn zoon zou kunnen zijn…
Toch ben ik heel blij dat ik het gedaan heb.  Je moet het zien als een soort heling met een professionele aanpak.  Jij weet echt wel heel goed waar je mee bezig bent, zoiets kan je ook niet doen als je er de juiste toewijding niet voor hebt en dat heb jij zeker en vast.
Alles gebeurt heel sereen en met zoveel respect. Eens je op de mat ligt en je voelt de zachte aanrakingen en de warme amandelolie, word je meegenomen in een soort roes.
Je gaat precies op reis in je eigen emoties. Het is echt wel een heel intense ervaring die je met je hele lichaam beleeft. Toch vind ik het nog moeilijk om de controle helemaal op te geven, in mijn hoofd zou ik het wel willen, maar mijn lichaam kan precies nog niet helemaal volgen.
Eens alles kunnen loslaten en aangeraakt worden en er niets voor moeten terug doen.
Eens gewoon aan jezelf kunnen denken, je veilig voelen en genieten van het moment.
Ik dacht niet dat ik dat ooit nog zou kunnen, maar met deze zachte aanpak weet ik dat het de juiste richting uitgaat. Ik wil me terug volledig ‘vrouw’ kunnen voelen,  zonder schaamtegevoel.

Leen, 57j uit Ieper (sessie 2)

In mijn zoektocht naar het leren loslaten, ontspannen van lichaam en geest en leren liefdevol omgaan met mijn eigen lichaam kwam ik terecht bij de praktijk van Christophe. Vandaag had ik mijn allereerste ervaring met Tantra massage. Ik had enigszins een idee wat te verwachten, maar mijn verwachtingen werden absoluut overtroffen. Ik voelde me comfortabel, veilig en met zachtheid en respect aangeraakt. Christophe heeft duidelijk voelbaar een diepe kennis van het lichaam en hoe haar te benaderen. Hij heeft een achtergrondkennis in verschillende massagetechnieken waardoor hij verschillende elementen combineert in zijn Tantra benadering. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar loslaten, zelfaanvaarding, zachtheid en zintuigelijk genot. Bedankt Christophe, ik kom vast en zeker terug voor een volgende sessie!

Elisabeth, 34j uit Brugge (sessie 1)

Nu ik hier thuis rustig in het zeteltje lig wil ik toch nog even de tijd nemen om je een berichtje te sturen...
Het was weer een fijne ervaring vandaag voor mij... als een emotionele stresskip binnenkomen en al snel de rust vinden bij jou! Zalig, het zorgen/denkmolentje eventjes uit te schakelen en tijdens de massage al snel de warmte, geborgenheid en de liefde te voelen die iedereen oh zo nodig heeft. En de pijnpunten die er nu waren wil ik echt blijven aanpakken! Bedankt ook voor de fijne babbel en knuffel achteraf!
Voel me echt op mijn gemak bij jou!
Ik kom dus zeker nog keertje terug 😉

Sylvia, 42j uit Gooik (sessie 2)

Ik heb de ontmoeting met Regine erg hartelijk ervaren. Ze nam tijd om te praten en me op mijn gemak te stellen want je persoonlijk en intiem verhaal delen is je kwetsbaar opstellen. Het is je letterlijk en figuurlijk blootgeven en dat doe je niet zomaar op 1,2,3 voor iedereen. Ik ben bij haar terechtgekomen omwille van hevige psychosomatische klachten door traumatische stress. De massage zelf voelde met veel liefde gegeven aan, maar voor mij persoonlijk was dit best pijnlijk omdat verschillende pijnpunten werden aangeraakt. Toch kan ik mij goed inbeelden dat veel mensen een enorm deugddoende levenskracht voelen na zo'n massage. Ik geloof dat op een dag ook ik dit zal kunnen voelen. Tijd en de juiste acties helen wonden en Regine is zo'n juiste actie.

K., 22j uit Kortrijk (sessie 1)

In mijn zoektocht naar innerlijke rust en oplossingen voor mijn blokkades op emotioneel vlak heb ik de weg naar de Tantra massage ontdekt.
Blokkades veroorzaakt door onzekerheid , relatiebreuk , weinig zelfvertrouwen en vervolgens controle verlies tussen lichaam en geest.
Na mijn eerste stappen in de meditatie wilde ik buitengewone en energetische effecten ervaren door een Tantramassage . De zeer professionele masseuse stelde mij snel op mijn gemak en bij het intake gesprek schetste ik mijn bekommernissen en de daarbij hoorde blokkades .
De massage duurde 2 u waarbij ruim 1,5u gemasseerd word over het gehele lichaam en op het einde de Lingam massage , drukpunten worden geactiveerd en ik voelde de energie van lichte aanrakingen tot snellere bewegingen over het lichaam met de warme olie. De Lingam massage was een special moment en ik moet zeggen alles bij elkaar voor mij bijna spiritueel , ik voelde energie die ik nooit te voren had gevoeld. Je voelt je tegelijk bijna in trance en emotioneel . Na volgende afspraak te hebben geboekt huiswaarts gereden met en zalig gevoel.

A., 58j uit Deinze (sessie 1)

Een paar maanden geleden besloot ik mijn leven een nieuwe wending te geven met meer zelfzorg en zelfvertrouwen... Het werd een zoektocht naar wat mijn noden waren en welke richting ik mijn leven wilde geven. De tantra massage die ik bij Christophe heb ontvangen, was dan ook een perfecte aanvulling in die zoektocht... ik die het zo moeilijk heb om los te laten, rust te vinden, eens niet de leiding te nemen, eens niet te geven. De opdracht was duidelijk: enkel ontvangen en dat is me zonder al te veel problemen gelukt dankzij Christophe die een fantastische begeleider is met magische handen...

Kristine, 45j uit Sint-Pieters-Leeuw (sessie 1)

Nooit gedacht dat ik de stap naar tantra ooit zou durven zetten. Maar wat een prachtige ervaring was dit! De sessie heeft me zoveel goed gedaan! Ik voel me sindsdien veel sterker, heb meer zelfvertrouwen, voel me beter in mijn vel! Echt gek wat één massage met een mens kan doen.
Bedankt Christophe, dat jij ervoor zorgde dat ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde bij jou! Het was een eerste tantra ervaring maar zeker niet de laatste!

Sylvia, 41j uit Gooik (sessie 1)

Het is moeilijk woorden te vinden om te beschrijven wat de sessie voor mij betekend heeft.
Yoni massage (en bij uitbreiding de hele massage) was meer dan ooit tevoren thuis komen bij mezelf, verbinding met hart en ziel en jouw zó liefdevolle zijn. Tot tranen toe bewogen en ontroerd daardoor (en dan vooral door dat laatste). Hele mooie afsluiter met onze handen ook, dit was heel onverwacht maar klopte helemaal. Het is moeilijk te bevatten dat dit 'echt' is, dat ik dit heb mogen ervaren en mogen ontvangen. Dat dit überhaupt mogelijk was. Dat ik dat waard ben.

Evelien, 35j uit Gent (sessie 20)

Ik ben geboeid door energie en wat het kan teweegbrengen. Ik ben momenteel aan het ontdekken doorheen verschillende vormen. 1 ervan is deze eerste tantra ervaring. Ik vind connectie met de persoon die de begeleiding opneemt belangrijk. Ik ging dan ook met de instelling dat als ik me niet goed voel bij de persoon ik steeds nee kan zeggen. Mede daardoor had ik weinig stress.

Ook de vriendelijke en rustige welkom door Christophe maakte dat stress minder kans kreeg. Voor mij was er een aangename geur aanwezig die uitnodigde om te ontspannen. Echter is dat wellicht voor iedereen subjectief. De achtergrond muziek hielp voor mij om andere geluiden buiten te sluiten, zodat ik kon focussen op mijn eigen groei. Voor mij persoonlijk was de massage goed opgebouwd, je voelt dat Christophe kennis heeft van wat hij doet. Waardoor mijn lichaam zich veilig voelde om te werken aan zichzelf. Het is een geschenk voor het lichaam om te kunnen werken aan blokkades op deze manier. Achteraf nog de effecten gevoeld van hoe diepgaand het werkt. Blijkbaar hielden mijn spieren veel emoties en spanningen vast.

Voor een eerste ervaring met tantra vond ik het geslaagd. En wie weet kan ik ooit zelf mensen begeleiden op deze manier.

Bieke, 22j uit Wervik (sessie 1)

Een jaar geleden blindelings naar jou toe gestapt, niet wetende wat mij te wachten stond!
Na de 1ste behandeling is er precies een oerkracht vrijgekomen waardoor ik sterker werd, ik was wakker geschud op de één of andere manier...
Bij de behandelingen erna werd laagje per laagje verwijdert, het was een heftige, intense weg om af te leggen, niet altijd even makkelijk naar emoties toe, maar zeker de moeite waard!
Het was de kunst om alles toe te laten en zo stukje bij stukje los te laten!

En dan gisteren...
Waauw wat was dit intens, het kwam diep binnen, bijna met geen woorden te omschrijven wat er door mij heen ging, het was zo krachtig, emotioneel, echt heftig....
Ik voel mij vandaag precies lichter, opgelucht ook.
Elke aanraking, elke streling was puur ontspannen en genieten...
Dan ons handen zo op elkaar, amai dat was krachtig, dit kwam echt binnen!
Heel mooi....
De yoni massage was ook terug heel bijzonder, je weet precies waar je druk bij mag geven en waar het nodig is om aandacht te geven.
Wat er dan door mijn lijf gaat kan ik niet beschrijven...
Heel intens en helend!

Zelfs na een jaar ben ik nog steeds van mijn sokken geblazen van wat een energetische massage teweeg kan brengen!
Dit zal voor elk persoon waarschijnlijk anders aanvoelen maar voor mij werkt dit zo goed, dit is precies wat ik nodig had om los te laten en mij vrijer en vrijer te voelen...
We hebben al heel wat rotsen ( durf ik wel zeggen😉) uit mijne rugzak gelost en het voelt echt goed...
Dikke mercie om deze weg met mij door te staan 🙏🔝❤

Saskia, 42j uit Kortrijk (sessie 8)

Ik wil je graag bedanken voor de aangename ervaring. Je straalt een natuurlijke rust uit en houdt alle respect voor degene die je gaat masseren. Ik ben hier naartoe gekomen om een beetje te relaxen, massage en even die gedachten los te laten. Om in het kort mijn belevenis te omschrijven: aangename ontvangst, aangenaam gesprek, aangename massage met aangename warme handen en een leuke lekker warme massageolie. Kortom een aanrader! ... ik ben precies opnieuw een beetje herboren en ‘verlicht’. Goed geslapen 's nachts en nadien weer zin om ertegenaan te gaan. Van de weinige dingen ik doe voor mezelf is dit toch wel een toppertje!

Sté, 29j uit Kortrijk (sessie 1)

Na lang twijfelen de stap gezet om een energetische massage te ondergaan. De stress vooraf was voor niks nodig. Christophe heeft zachte handen en een heel zachte stem. Ik voelde me opgeladen bij het buitenstappen.
De 2uren zijn voorbij gevlogen.
Ik ga zeker nog es terug. Mss dan es met yonimassage erbij. Bedankt Christophe

D., 43j uit Poperinge (sessie 1)

Vanmorgen ben ik uitgerust en vol energie opgestaan. Iets wat niet vaak gebeurt dus ik ben alvast positief.

Het was voor mij wel een grote stap om voor deze massage te kiezen, maar mijn nieuwsgierigheid nam de bovenhand. Ik denk dat ik tijdens de massage wel nog teveel in mijn hoofd zat en mij te bewust was van de omgeving en wat er gebeurde, maar over heel de lijn ben ik aangenaam verrast en opgelucht. Het voelt precies alsof er een stukje schaamte is weggevallen.

E., 29j uit Roeselare (sessie 1)

Mijn eerste Tantra-ervaring.
Voor mij deed ik het om te ontstressen… om alle druk van mijn schouders te laten vallen…

Niet wetende waaraan ik mij werkelijk kon verwachten ging ik naar binnen.
Ontspannen kon je mij niet noemen, want ik hoorde mijn hart bonzen in mijn keel toen ik naakt op mijn buik lag.
Je vraagt je af waar je aan begint, is dit iets voor mij ? Wat wil ik hiermee nu bereiken? Kan ik hier echt ontspannen van worden? Duizenden vragen spoken door je geest…
Want geef toe; je geeft je bloot aan iemand die je totaal niet kent. Daarvoor moet je je knop echt wel omdraaien. Schaamte hoef je niet te hebben, want we zijn toch allemaal hetzelfde, maar je weet wel dat je daar alleen bent. Jij naakt, de ander niet… Hoe zal je lichaam reageren? Maar toen ik de warme handen die over de handdoek heen op mijn lichaam voelde rusten, toen alles startte, zorgden die voor een vreemde gewaarwording. Rust ofzo… met tegelijk een gezonde spanning/verwachting.
…De warme olie die je op jouw lichaam voelt druipen… in combinatie met die vlakke strelingen, die handen die je van je nek tot de bal van je voet kneden maken je wat lomer, en hoe meer strelingen, hoe meer ontspannen ik werd.
Dan het gefluister of je je wilt omdraaien…
Bij mij weet ik dus wel zeker dat de voorzijde van mijn lichaam toch nog veel scherper kan reageren dan de achterzijde. De aanhoudende strelingen, kloppingen, en het aanraken of net niet van bepaalde drukpunten, zorgde op een bepaald moment voor een zeer vreemde gewaarwording.
Ik kreeg een orgastisch gevoel zonder dat ik ook maar intiem werd aangeraakt . Precies of je krijgt een orgasme, maar ook weer niet echt. Je weet niet hoe dat komt of hoe je er precies best mee omgaat, dus laat je het maar over je heen komen tot je weer bent bekomen.
De strelingen die verder volgden schoven steeds dichter en dichter naar mijn lippen en yoni toe. Nog van toen ik al op mijn buik lag, was ik vochtig, maar je yoni gaat meer en meer open. Je wilt enkel dat je nog meer sensatie kunt ervaren en ik wilde gewoon aangeraakt worden in en rond mijn opening. Vooraan, achteraan, dieper, tot mijn baarmoedermond, de druk, de strelingen rond je clitoris… het voelde echt heerlijk. De 2,5u zijn te snel voorbij gevlogen en helaas heb ik dat orgastische gevoel niet echt meer meegemaakt. Ik was me na die eerste gewaarwording soms misschien iets te bewust van mijn omgeving vermoed ik… maar er was wel al veel meer rust aanwezig als voordien.

Wat nadien de hele dag bleef nazinderen was de zin naar ontlading. De hele verdere dag voelde ik mijn binnenste kloppen, precies of mijn yoni zat vol met duizenden zenuwen die wilden aangeraakt worden en wilde niet rusten voor hieraan gehoor werd gegeven.
Mijn man moest er dus aan geloven en geloof het of niet, ik heb een enorm orgasme gekregen door iets te doen wat ik normaal niet doe. Toen ik boven op mijn man zat, heb ik, in tegenstelling tot wat ik altijd doe (het dichtknijpen van mijn bekkenbodemspieren), mijn binnenste helemaal “open” gelaten. Door de opgebouwde druk die me de hele dag die tinteling daarbeneden bleef bezorgen was ik precies helemaal gezwollen. Een zeer dankbaar lang orgasme volgde niet snel daarna.
Het leuke is, dat ik nu, 2 dagen later, nog steeds dat gevoel bezit. De tantra – en yoni massage is zeker voor herhaling vatbaar!

J., 39j uit Tielt (sessie 1)

Na een kennismakingsgesprek leek het precies alsof de intentie was gezet op "mentale rust vinden" en "loslaten".
De massage werd heel geleidelijk aan opgebouwd. Christophe voelde zeer goed aan wat mijn lichaam nodig had. Zelfs met licht contact werden al dingen in beweging gezet. Mijn ademhaling evolueerde van ingetogen naar diep. Het gevoel van ontspanning en de vibraties groeiden van subtiel naar extatisch.
Zalig gewoon...

Nu, 2 dagen later voel ik nog steeds na in mijn lijf. In mijn hoofd is er nog steeds (misschien nog meer) onrust maar ik merk dat ik stappen durf zetten om knopen door te hakken, los te laten.
Benieuwd wat nog komt....

Merci!

Eva, 36j uit Gent (sessie 1)

Vandaag een 2e sessie achter de rug... 🙏
Vanaf de eerste ervaring had ik algeheel een rustiger gevoel. Ik bekijk de dingen ook anders... Ik heb precies een innerlijke kracht teruggevonden.
Ik heb alle voorgeschreven medicijnen overboord gegooid. Ik heb de indruk dat deze sessies mij al veel meer geholpen hebben.
Steeds kom ik dichter bij de persoon die ik wens te zijn en ik bouw verder...
Dank je wel Christophe!

Greet, 41j uit Aalst (sessie 2)

Keer op keer breng je mij naar die magische plek diep in mezelf, waar het toegestaan is om alles los te laten, te genieten en puur te voelen!
Nergens anders ben ik in staat om zo diep te gaan, je bent top in wat je doet! Voor mij de beste therapie die er bestaat voor zowel lichaam als geest!

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 7)

Wauw, wat was dat... 😜 Door jarenlange spanningen en geen innerlijke rust op zoek gegaan en bij de tantra yoni massage uitgekomen in Kortrijk. Kom ik daar aanbellen en een super warme man doet de deur open. Ik ben van plan om me over te geven want niets tot nu hielp. Ik was klaar om te ontvangen...
Tijdens de sessie voel je sensaties in je lichaam die waarschijnlijk bij iedereen anders zullen zijn maar ze zijn er echt! Maar feit is, je komt terecht in een staat van diepe rust, waardoor je niet bang bent om eens te genieten. Zo respectvol, over gans het lichaam...
Dag erop voel je nog steeds die rust want heb geslapen als een roos...
Voor herhaling vatbaar!! Wil deze ervaring nog eens opnieuw meemaken.. 😊

Greet, 41j uit Aalst (sessie 1)

De tantra massage bij Christophe was heel erg prettig. ik voelde heel veel rust en diepe ontspanning en ondanks dat het de eerste keer was voelde ik me heel veilig.
Het maakte wel wat los en ik voel het effect nog doorwerken, nog dieper in contact met mijn gevoel. Ik ga graag terugkomen voor meerdere sessies.

Lianne, 50j uit Terneuzen (sessie 1)

Weeral maar eens bedankt voor de intense ervaring gisteren. Ik was van plan om mij volledig over te geven en alles los te laten en dat is mij aardig gelukt. Ik voel mij dan ook heel goed op mijn gemak bij jou. Blijf vooral wie je bent! Zo blij dat ik jou in mijn ruimte heb binnen gelaten.
Het is zo fijn om mij te laten meedrijven in alles wat je doet met mij. Heb mij van de 1ste min. kunnen ontspannen, de warmte van jou handen voelen zo goed aan, kan bijna niet anders dan dat ik direct ontspan. Ik voelde de energie al snel vrijkomen.
De combinatie van de energie die vrij stroomt en de aanrakingen van de massage zijn hemels, elke aanraking word gewoon nog intenser,gevoeliger. Zalig gewoon hoe elk deel van mijn lichaam ultra gevoelig wordt... Ook de combinatie van het masseren van mijn armen/handen en wat je deed om de energie te laten stromen op hetzelfde moment was zo intens. Heel fijn gevoel geeft het.
Ik vind het ook wel fijn dat je er geen "gewoonte" in steekt, doordat je op je gevoel afgaat is het telkens weer anders en blijft het verrassend en leuk omdat ik nooit echt weet wat het volgende is.
Ja ik vind het echt zalig om mij over te geven aan jou en dan gewoon puur te voelen en ervaren wat je doet bij mij en wat je los krijgt. Ik blijf ervan genieten, het gevoel dat ik ervan krijg, het ontspannen...
Het was een heftige & intense behandeling, ik werd er zo in meegetrokken, had echt terug tijd nodig om terug te komen naar de bewoonde wereld. Ik voel het vandaag nog, zo nu en dan passeert er een gevoel door mij waardoor ik direct terug alert ben en denk van waauw het zit nog in mij. Ben super moe vandaag, ik voel echt wel dat ik diep ben gegaan gisteren.
Het was terug een heel fijne ervaring! Dank je wel daarvoor!

Saskia, 41j uit Kortijk (sessie 6)

Christophe onderscheidt zich vooral doordat hij met energie werkt tijdens zijn massage. Hij kan enorm goed invoelen en geeft aandacht waar nodig. Het is zeldzaam dat je nog zo een persoonlijke massage krijgt. De diepte van de relaxatie en hoe ik me achteraf voel maakt dat ik zeker nog terug ga voor een vervolgafspraak!

P., 37j uit Waregem (sessie 1)

Graag een woordje van dank en waardering voor jou als therapeut, Christophe. Dank voor jouw toewijding en tijd. Je straalde van in het begin heel veel vertrouwen uit en ik voelde mij vrij vlug op mijn gemak.
Lage rugpijnen en pijn in mijn bekken spelen mij al enkele jaren parten. Ik kreeg jaren geleden de diagnose van fibromyalgie, maar ik heb mij nooit kunnen neerleggen bij het advies van de dokters om te leren leven met de pijnen in mijn lichaam. Steeds ga ik op zoek naar manieren om die pijn te verlichten.
Blij dat ik vandaag mocht ervaren dat een tantra- en yonimassage (naast het mediteren) de beste medicatie zijn. Het was een heel bijzondere en intense ervaring. Er was een diep gevoel van ontspanning en rust en de pijnen in mijn rugspieren en bekken verdwenen helemaal.
Ik hoop nog even pijnvrij te blijven en kijk uit naar een volgende afspraak.

I., 47j uit Oosterzele (sessie 1)

Een coach gaf me de raad een tantra massage te ondergaan. Ze vindt het aangeraden omdat het mijn seksuele lusten, tekorten zou losmaken en aanpakken. Ook al ben ik seksueel naar anderen toe en zie ik seks als seks en niets meer. Mijn doel: anderen bevredigen, maar nu was het anders. De aandacht ging naar mijn lichaam. Door de respectvolle manier van werken was het voor mij een duidelijke grens dat het om mezelf ging. De massage bouwt zich geleidelijk aan op en dat maakt het vertrouwen groot.
Ik was na de behandeling zeer rustig. Een rust die ik anders zeer moeilijk vind.
Dank u daarvoor!

V., 36j uit Kortrijk (sessie 1)

Ik ben een dame van 41 met al 6 jaar de vreselijke ziekte cvs en fibromyalgie.
Ik had vernomen en opzoeking gedaan rond tantra massage.
Een spirituele massage voor geest en lichaam. Zo ben ik ook bij Christophe terecht gekomen.
Gisterenavond heb ik dan ook mijn eerste echte tantra massage gekregen.
Na een vriendelijk ontvangst en een woordje uitleg begon de massage. Ik concentreerde me op de zachte muziek en de massage. Beetje bij beetje voelde ik iedere spier en ieder gewricht ontspannen. Ik genoot van iedere seconde, iedere aanraking zowel lichamelijk als geestelijk.
Na dat mijn ganse lichaam gedaan was had ik niks van pijn, een gevoel die ik al jaren niet meer ervaren had. Maar het was nog niet gedaan.
Toen heb ik zonder nog enige aanraking een heel intiem iets gevoeld. Nog nooit had ik dat meegemaakt. Een orgasme dat ik voelde tot in het diepste van men lichaam. Zo intens. Ik schaamde me een beetje. Maar Christophe bleef heel professioneel en vertelde me dat het inderdaad heel intens was, maar dat het ook normaal was. Dat zo iets kan gebeuren. Eens thuis gekomen was ik nog steeds ontspannen en pijn vrij. Ik ben gaan slapen en heb de klok rond geslapen.
Vandaag voelen mijn ganse lichaam en geest nog steeds die rust. Pijn heb ik nog steeds niet, ik heb gewoon al mijn plannen vandaag afgezegd om van deze rust optimaal te kunnen genieten.
Pijnvrij zijn, al is het maar even daar wil ik van genieten.
Het is een echte aanrader.
Ik ga zeker nog terug.
Bedankt voor mijn pijn even weg te nemen.

Sylvie De Thandt, 41j uit Avelgem (sessie 1)

Eerst en vooral hartelijk dank voor jouw heel respectvolle manier van werken.
Ik kon me vooraf totaal niet voorstellen hoe ik me erbij zou voelen maar behalve de eerste 5 minuutjes misschien was ik geen enkel moment gestresst. Niettegenstaande ik me enorm schaam over mijn lichaam ( niet dat ik daar in het dagelijkse leven last van heb, maar wel om me naakt te tonen ) kon ik dit precies wel van me afzetten. De eerste moment niet maar dit duurde niet zolang.
Jammer dat mijn lichaam meer spanning laat voelen dan ik misschien in mijn hoofd ervaar. Ik kan niet zeggen dat ik totale ontspanning ervaren heb in mijn hoofd maar toch veel meer dan ik gewoon ben bij behandelingen.
Ik voelde tijdens de behandeling een soort gevoel opkomen waarbij ik dacht dat ik ook wel lichamelijk helemaal ging ontspannen maar dit kwam niet, precies of ik dit mezelf niet kon toelaten. Ik ben nog een hele tijd blijven hangen in dit gevoel. Eigenlijk tot ik uiteindelijk sliep. Ik had een redelijk goeie nacht want heb iets meer dan drie uur aan een stuk geslapen en dat gebeurt niet zo vaak.
Ik vind het zeker een heel positieve ervaring en wil dit zeker een aantal keer proberen om hopelijk uiteindelijk wel volledig te kunnen ontspannen. Volgens de osteopathe zou dit mijn dagelijkse stress heel wat kunnen minderen.

K., 47j uit Bissegem (sessie 1)

Voor de 4de x bij Christophe geweest. Ik heb er zo naar uitgekeken om mij terug te laten meevoeren in de magische wereld van tantra met Christophe en ik werd terug verwend van kop tot teen, elke cm word aangeraakt, het voelt hemels aan. Ik zou het met niemand anders willen doen dan met Christophe. De vertrouwensband is zo gegroeid op die paar maanden tijd, top gewoon.
Het is zo fijn om mezelf te zien groeien en open bloeien, ik leer mezelf terug kennen.
Ik leer beetje bij beetje om los te laten.
Ik ben/was iemand die niet graag de controle afgeeft maar bij Christophe doe ik het zonder aarzelen!
Het was ook deze keer een fantastische reis tot het diepste van mezelf.
Heb genoten vanaf de 1ste tot de laatste minuut! Ik vind de rust in mijn hoofd meer en meer terug. Na de behandeling had ik even de tijd nodig om te bekomen, mijn hoofd was leeg, ik moest er even aan wennen, ik kan mij de tijd niet meer herinneren dat het nog eens stil was in mijn hoofd... De chaos wordt opgeruimd en het voelt zalig aan.
Christophe is een warme, pure en integere man die ik blindelings vertrouw! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor wat hij tot nu toe al gedaan heeft met en voor mij.
De reis met Christophe door het hele tantra gebeuren gaat alleen maar in stijgende lijn.
Ik kan gewoon mezelf zijn bij hem, ik ben voor even geen vrouw van, geen mama van, ik ben gewoon ik.
Dit zijn echt mijn me-time momenten en ik kan mij eerlijk gezegd niet voorstellen om hier ooit mee te stoppen!

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 4)

De tantrahealing die ik van Christophe mocht ontvangen is een heel bijzondere ervaring geweest. De behandeling verliep op een intieme en respectvolle manier en was heel intens. Het was zo bijzonder omdat Christophe heel intuïtief werkt en daarbij zeer fijn aanvoelt hoe en wanneer hij de energiestroom naar een hoger level kan brengen.
Het resultaat is een bijzonder helende ervaring die er voor zorgt dat mijn energie weer ten volle kan stromen in mijn lichaam, ook nog weken na de behandeling. Dankjewel!

Regine, 51j uit Waregem (sessie 1)

Vorige week liet ik me masseren door Christophe. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. De hartelijke ontvangst door Christophe stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Christophe straalde bij de eerste babbel rust en integriteit uit. Toen ik op de massagemat lag, was ik eerst wat onrustig. Van zodra ik de warmte van de handen van Christophe voelde, kwam ik tot rust. Ik voelde onmiddellijk dat het goed was. Zijn rustige, respectvolle en professionele aanpak, bracht me helemaal bij mezelf.
Ook wanneer hij me niet aanraakte, voelde ik hoe energie zich verplaatste in mijn lijf. De kleine aanrakingen zorgden voor intense golven.
De hele massage voelde als een warm, liefdevol bad, voor zowel geest als lichaam.
Onmiddellijk na de massage voelde ik me energiek. Ik had de twee nachten erop een diepe, zalige slaap. Ik voel dat ik een echte gezondheidsbehandeling kreeg. De massage zindert nog na. Zeker voor herhaling vatbaar ! Ik kijk al uit naar een volgende massage.
Bedankt, Christophe!

Kathelijn, 47j uit Deerlijk (sessie 1)

Ik koos voor deze vorm van therapie omdat ik geen woorden vond voor wat er al geruime tijd in mij omging vanbinnen. Negatieve gebeurtenissen van de afgelopen jaren waren ingeschreven in mijn lichaam en weerhielden me ervan om ten volle te leven.
Met een dosis argwaan kom ik de praktijk binnen maar dankzij de respectvolle houding van Christophe ontstaat er al snel een veilige context van de massage.
Na de eerste sessie voel ik voorzichtig terug connectie met mijn lichaam. Het verdriet dat vast zat in mijn lichaam komt geleidelijk los, ook in de dagen en weken na de massage, wat bij momenten echt heftig is.
Sessie na sessie komen diepere lagen van mijn pijn aan bod. Door deze toe te laten en de controle erover los te laten, kan het helingsproces plaatsvinden. Tegelijk voel ik me na elke massage meer en meer thuiskomen in mijn lichaam, als een langzaam ontwaken.
Christophe's zachte aanraking neemt me uiteindelijk mee naar mijn diepste zelf, tot op het punt waar alles lijkt samen te vallen en er volmaakte harmonie is. Ik voel me in mijn totaliteit onvoorwaardelijk geaccepteerd en gedragen, een haast spirituele ervaring.
Het meesterschap van Christophe zit in het haarfijn aanvoelen van wat mijn lichaam en ziel nodig hebben om mijn eigen mooie pad te bewandelen, zijn geduld om dit op mijn tempo te doen en dit steeds met een ongelooflijke liefdevolle toewijding.

Terugkijkend op mijn therapeutische proces kan ik zeggen dat het geen 'quick fix' oplossing was of een 'walk in the park'. Bij momenten bleek het een keiharde confrontatie met mijn pijnen, verdriet en kwaadheid en moest ik diep gaan om die onder ogen te durven zien. Dit kon alleen maar door de blijvende steunende betrokkenheid van Christophe, ook tussen de sessies door. Ik had me het resultaat echter niet mooier kunnen wensen: ik kan terug vertrouwen geven en ontvangen.

Evelien, 35j uit Gent (sessie 10)

Op weg naar Kortrijk vraag ik me in de wagen af: "Hoe ben ik hier ook alweer beland? En waarom heb ik hiermee ingestemd?". Schuchter bel ik aan en word ik onthaald door Christophe met zijn ontwapenende glimlach. Ik schat hem jonger in dan mezelf en tijdens het verkennend gesprek ebben de eerste zenuwen weg... Ik word rustig. Ik ben hier nu toch... laten we maar proberen en zien wat er gebeurt hou ik mezelf voor. Is het niets voor mij dan kan ik op elk ogenblik aangeven om te stoppen, toch?

Even later lig ik op mijn buik verstopt onder een grote handdoek en mijn rug en schouders worden gemasseerd. Ik sluit mijn ogen en geef mij over... De massage wordt langzaam opgebouwd armen, handen, benen, kuiten, ... niets wordt overgeslagen. Het is intens, sensueel en wanneer Christophe me niet aanraakt zinder ik over mijn hele lijf. Sensueel, seksueel, ... de grenzen lijken te vervagen. Pfieuw... ik ben verward, maar geniet! Het is vooral de suggestie, de druk net boven mijn 'yoni', ... Langzaam kom ik terug in het hier en nu.

We praten nog even na. Met een zalig gevoel keer ik terug naar huis. Het is moeilijk te beschrijven. Op de een of andere manier straalt Christophe rust uit en neemt hij je mee op reis naar je eigen lichaam en nadien voel je je herboren. Een absolute aanrader!

S., 39j uit Roeselare (sessie 1)

De 3de behandeling voelt aan als een combinatie van de 1ste 2 behandelingen.
Maar dan wel met de energie voorop,ik voel mij zalig nu,het is natuurlijk nog afwachten wat de komende dagen brengen.
Ondertussen weet ik ook al dat het een echte roller coaster van emoties kan zijn.
Ik was nu wel meer ontspannen vanaf het begin,ik weet dan ook dat ik in zeer goede handen ben!
Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen maar het voelt alsof ik één word met jou of toch met jou energie. Ik kan het niet goed verwoorden... (terwijl de vorige keren er toch nog van alles door mijn hoofd spookte en ik mij toch wel nog heel bewust was van jou in de buurt op sommige momenten)
De hele behandeling brengt mij deze keer naar totale ontspanning en overgave...
De tantramassage was intens maar de yonimassage brengt alles toch nog naar een hogere en diepere intensiteit qua gevoelens doorheen mijn lijf. Het nazinderen van alle sensaties na de behandeling voelt zalig aan!
Ik voel mij volledig ontspannen, goed in mijn vel...

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 3)

Reeds enkele jaren terug had iemand me aangeraden deze vorm van massage eens te proberen. Ik werd nieuwsgierig, zette de stap en plande met een open houding een datum.
In het begin voelde het eventjes onwennig, maar dat ging snel over toen ik voelde hoe respectvol, geduldig en zacht er met m'n lichaam werd omgegaan.
In een kader waar respect en veiligheid vooropstaan kreeg ik het gevoel stap per stap te mogen loslaten, vrijheid te ervaren en eveneens m'n kracht te ontdekken. Ik kwam heel wat gevoelens tegen tijdens de massage : geluk, rust, verdriet, ontroering, zachtheid,... . Het is iets overweldigends. Er zijn allerlei sensaties in m'n lichaam aan het nazinderen... Ik voel me al een stuk veiliger in m'n eigen lichaam. Ik hoop dat ik hierin nog kan groeien en dat ik dat nog vaker kan en mag beleven!

Vrouw, 32j uit Kortrijk (sessie 1)

Ik heb deze massage als zeer ontspannend ervaren. Van bij aanvang was ik compleet op mijn gemak en dit mede door Christophe zijn rustige aanpak en warme houding.
De sensaties die ik heb ervaren tijdens de massage waren zeer divers. Van complete ontspanning, tot rillingen over mijn ganse lichaam, koude/warme stromen....
Ik heb die nacht heel goed geslapen... Ik had het gevoel op 1 of andere manier "lichter" buitengestapt te zijn.
Voor herhaling vatbaar!

E., 44j uit Antwerpen (sessie 1)

Voor de 2de x bij Christophe geweest, deze massage gaat zo diep,is zo intens en puur, onbeschrijfelijk gewoon.
Heb de massage deze keer veel bewuster meegemaakt waardoor het nog magischer word!
Terug reageert mijn hele lichaam als Christophe mij niet aanraakt, ik voel gewoon van alles gebeuren in mijn lijf, en ik kan het niet tegenhouden of verklaren... Mijn armen trillen en beven, ik voel tintelingen in mijn benen en mijn onderbuik voel ik helemaal samenspannen. Het is best wel heftig allemaal maar ik vertrouw volledig op Christophe, hij kan mij telkens weer tot het diepste van mezelf brengen en het voelt zalig aan!
Sedert ik deze weg ben ingegaan wil ik alleen maar meer ervaren en word ik meer en meer geprikkeld wat dit met mij doet.
Magisch gewoon...

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 2)

Onzeker, nerveus en vol spanning voor het onbekende stap ik binnen bij Christophe.
Hij straalt een warmte en rust uit waardoor ik weet dat alles goed komt.
De tantra yoni massage is zo intens, ik zit precies in een soort van trance en het voelt zalig aan, zelfs wanneer Christophe mij niet aanraakt reageert mijn lichaam met te trillen, elke vezel in mijn lijf is wakker en word geprikkeld.
Bij het maken van de afspraak was ik nog niet zeker over de yoni massage, maar wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, het was te goed om te stoppen!
De yoni massage was voor mij echt de kers op de taart!
Ik ging binnen onzeker en stapte buiten zonder schaamte terwijl ik de meest intieme en intense ervaring heb meegemaakt...
Woorden schieten te kort om dit te beschrijven.
Bedankt Christophe om wie je bent en wat jij teweeg gebracht hebt bij mij, onbeschrijfelijk intens en mooi !

Saskia, 41j uit Kortrijk (sessie 1)

Ik vond de behandeling heel professioneel. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk maar dat veranderde heel snel door de zachte, professionele manier van werken. Ik kon rustig en ontspannen terug naar huis vertrekken!

Ine, 26j uit Kortrijk (sessie 1)

Toen ik mij de eerste keer na de behandeling waste, voelde alles heel anders aan. Ik wou alle restjes van de menstruatie wegspoelen en dan ga ik ook wel eens diep met de vingers. Weet je hoe het voelde voor mij? Eerlijk? zo super zacht, los... vrij... alsof er nog nooit iemand daar binnen is geweest en alles in harmonie is zonder trauma. En de cervix was precies dichterbij. Je hebt daar op een energetische manier vanalles losgewerkt!!! Heel duidelijk verschil.

Liesbeth, 37j uit Zwevegem (sessie 1)

Christophe heeft een heel zachte aanraking en zorgt voor een warme en vertrouwde sfeer. Het is erg belangrijk voor mij om te kunnen ontspannen en echt mentaal dieper te kunnen gaan en mezelf emotioneel meer open te stellen tijdens een yoni massage. Bij hem is elke massage een unieke ervaring, mijn persoonlijke manier om mezelf en mijn energieën te verkennen met zijn magische aanraking. Een echte professional!

Jane, 31j uit New York (sessie 1)